N I E U W S


Werkplekonderzoek

Zit u wel goed op uw bureaustoel? Staat uw bureau wel op de juiste hoogte?

Wij komen gratis bij u op kantoor langs om te kijken of uw werkplek wel voldoet aan alle

ARBO-eisen.

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

 

Graag zou ik een werkplekonderzoek willen aanvragen.


Akoestiek

Wallvisuals  |  Wanden  |  Lampen  |  Units

Op zoek naar een akoestische oplossing? Bekijk onderstaande oplossingen eens!

Voor vergaderkamers, kantoren, kantines,... overal hebben wij een oplossing voor! Bekijk meer...


Showroom Moerdijk

Deze week hebben wij de showroom in Moerdijk eens aangepakt. Zo hebben wij nu nieuwe raamdecoratie in onze ontwerpstudio en ook het frame van contacta-beurs hebben wij "verbouwd" en voorzien van verlichting en beplanting.

 

Eens een kijkje nemen in onze showroom?

Stap eens binnen en kom inspiratie opdoen!


PUREis3 - READY. SET. GO!

Gewoon goed zitten: de PUREis3 van Interstuhl is zo intelligent geconstrueerd dat je direct goed zit! Alleen de individuele instelling van de zithoogte is voldoende om een actieve, dynamische en driedimensionale zitting te ervaren.

 

PUREis3 is toekomstgericht in materiaal en ontwerp. Een standaard mechaniek is vervangen door innovatief materiaalgebruik en ontwerp. Hij past zich volkomen intuïtief aan de afzonderlijke gebruiker aan en voelt voor iedereen meteen goed.

Vraag hier een gratis proefplaatsing aan


SWOPPER

Als het om gezond, actief zitten gaat is de swopper sinds zijn introductie in 1997 toonaangevend.

 

Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft hij een revolutie in de markt voor bureaustoelen veroorzaakt.

 

De meervoudig prijswinnende actiefstoel past zich dank zijn unieke, driedimensionale flexibiliteit aan jou aan – niet omgekeerd! Het actieve zitten in drie dimensies en talloze wisselende zitposities houdt je in beweging en versterkt je rug. Je blijft fit en voelt je lekker.


DOCK TAFEL

De Dock tafel is één van de nieuwe Lande modellen. De Dock is er in een lengte van 4 of 3.2 meter en in twee breedtes: 1.2 of 1 meter. Het tafelblad kan in fineer, laminaat A of B. Voor het frame en onderstel is er keuze uit de standaard structuur poedercoat kleuren uit de Lande collectie.

 

Leuk te combineren met de Brokis shadows lampen of de Flos Aim small (inclusief extra kabel) .

 

 


BMA Axia Vision 24/7

 

De Axia Vision 24/7 is een beeldschermstoel met optimaal ergonomisch zitcomfort. De extra grote stervoet zorgt voor verhoogde stabiliteit.


Ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, medici, arbospecialisten en vormgevers, en daarmee dé stabiele, comfortabele en elegante bureaustoel in directiekantoren, call centra, dealingrooms, meldkamers en achter recepties.