Nieuws


Swopper

Als het om gezond, actief zitten gaat is de swopper sinds zijn introductie in 1997 toonaangevend.

 

Met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en verandering van houding mogelijk maakt, heeft hij een revolutie in de markt voor bureaustoelen veroorzaakt.

 

De meervoudig prijswinnende actiefstoel past zich dank zijn unieke, driedimensionale flexibiliteit aan jou aan – niet omgekeerd! Het actieve zitten in drie dimensies en talloze wisselende zitposities houdt je in beweging en versterkt je rug. Je blijft fit en voelt je lekker.


Op 6-7-8 November 2018 staan wij weer op de contacta beurs in de zeelandhallen. Wij staan op het Zeeuws-Vlaanderen paviljoen, standnummer 625

 

Op onze stand laten wij weer een aantal noviteiten zien, waaronder een zit-sta bureau dat thuis niet zou misstaan. Uiteraard is er de mogelijkheid om in onze "kantoor"-tuin bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje!

 

U kunt via de website http://contacta.eticketsysteem.nl een e-ticket bestellen. Gebruik hiervoor conde 695485.

 

Wij kijken uit naar een inspirerende beurs en hopen u op één dezer dagen te mogen verwelkomen!


Dock tafel

De Dock tafel is één van de nieuwe Lande modellen. De Dock is er in een lengte van 4 of 3.2 meter en in twee breedtes: 1.2 of 1 meter. Het tafelblad kan in fineer, laminaat A of B. Voor het frame en onderstel is er keuze uit de standaard structuur poedercoat kleuren uit de Lande collectie.

 

Leuk te combineren met de Brokis shadows lampen of de Flos Aim small (inclusief extra kabel) .

 

 


BMA Axia Vision 24/7

 

De Axia Vision 24/7 is een beeldschermstoel met optimaal ergonomisch zitcomfort. De extra grote stervoet zorgt voor verhoogde stabiliteit.


Ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, medici, arbospecialisten en vormgevers, en daarmee dé stabiele, comfortabele en elegante bureaustoel in directiekantoren, call centra, dealingrooms, meldkamers en achter recepties.